1. Mogen wij ons aan u voorstellen?

  Wij heten u welkom in de wereld van orthodontistenpraktijk Otte in Breda. Op deze website willen wij duidelijk maken dat onze praktijk...

  Lees verder >>

 2. Een eigen Otte Orthodontist App!!

  Bekijk je foto’s, financiële overzichten via onze Otte Orthodontist App. Ons praktijknummer is: 176. Als code gebruik je het nummer dat je bij ons verkregen hebt voor het online bekijken van je foto’s.
   

 3. Kennis en kwaliteit

  Na het succesvol afronden van de opleiding Tandheelkunde, en enkele jaren werkzaam te zijn als tandarts, rondde Piet Otte in 1997 zijn specialisatie tot orthodontist af...

  Lees verder >>

 4. Mogen wij ons aan u voorstellen?
 5. Een eigen Otte Orthodontist App!!
 6. Kennis en kwaliteit

 1. Betrouwbaarheid en goede begeleiding

  In onze praktijk wordt alleen met de modernste technieken en de beste materialen gewerkt. Alle nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied van de orthodontie worden bijgehouden en waar nodig of gewenst toegepast.

  Lees verder >>

 2. Duidelijkheid over behandeling en kosten

  Orthodontist Otte luistert bij het eerste gesprek naar de wensen en vragen van de patiënt zodat een duidelijk beeld ontstaat waarom een patiënt een beugel wil. Vervolgens wordt er uitleg gegeven over de procedure.

  Lees verder >>

 3. Fotograferen en filmen in onze praktijk

  Om de privacy van onze gasten en medewerkers te bewaken, mag u niet zonder meer fotograferen of filmen in onze praktijk. Daarbij geldt dat u vooral anderen (gasten en medewerkers in onze praktijk) niet mag fotograferen zonder dat zij daar toestemming voor geven.